Roggebrood met een frisse Griekse yoghurt spread
Roggebrood zit vol met goede vezels en geeft je langdurige energie! Samen met een hardgekookt eitje en wat uitjes heb je een lekker tussendoortje of een heerlijke lunch.
Hierom is dit tussendoortje gezond
Dit heerlijke roggebrood recept is een ware krachtpatser voor jou en je baby! Het bevat eiwitten, vezels en vitamines, terwijl het roggebrood langdurige energie geeft. De eieren en lente-uitjes bieden eiwitten en vitamines, en de tomaten zitten vol met antioxidanten.
Ingrediënten
- 2 plakken roggebrood
- 2 hardgekookte eieren
- 2 lente-uitjes, fijngesneden
- 1 tomaat, in plakjes gesneden
- Zout en peper naar smaak
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
Zo maak je het:
- Meng de Griekse yoghurt met een snufje peper en zet opzij.
- Leg de plakken roggebrood op een bord.
- Besmeer het brood met de Griekse yoghurt spread.
- Pel de hardgekookte eieren en snijd ze in plakjes. Verdeel de plakjes ei over het roggebrood.
- Snijd de lente-uitjes fijn en strooi ze over de eieren.
- Leg de plakjes tomaat bovenop de lente-uitjes.
- Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Smullen maar!